Снимка: Bulgaria ON AIR. Жители на Младост събират подписка срещу опасно

...
Снимка: Bulgaria ON AIR. Жители на Младост събират подписка срещу опасно
Коментари Харесай

Събират подписка в столичния кв. Младост срещу опасно кръстовище

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Жители на " Младост " събират подписка против рисково кръстовище в квартала. Според тях то крие опасности за пешеходци и водачи, а неналичието на светофар води до безпорядък в трафика.

Кръстовището на ул. " Самара " и ул. " Д-р Атанас Москов " е урегулирано единствено с пътни знаци, има четири пешеходни пътеки и е извънредно натоварено.

" Преди 10 години, когато тук беше краят на София, нямаше значение какъв брой коли минават. Когато беше издигнат Бизнес парка, започнаха да стават огромни тапи. На това кръстовище всеки ден стават обстановки, които са ужасно покрай произшествия ", изясни основателят на петицията Георги Драганов в " България заран ".

По думите му за тежки произшествия към момента не е ставало ясно, само че всекидневно се случват леки пътни катастрофи, а хората се опасяват да пресичат.

" Искаме от общината светофар. Дали това ще е най-хубавото решение - не знам. Искаме обаче да има нещо тук, с цел да можем да вървим умерено на работа, с цел да могат децата и възрастните да пресичат ", безапелационен бе Драганов пред  Bulgaria ON AIR .

40 души са се подписали в подписката, която е почнала преди два дни. Драганов изясни, че води договаряния и с районни кметове, както и с хора, работещи в региона.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР